The fat girl.

Att ens kroppstyp kan spela så jävla stor roll. Ta som exempel att gå ut på krogen som en smal tjej eller som en tjock tjej. En tjock tjej finns det ingen jävel som typ ens vill prata med. Ingen dans, inget prat. Jävlat ingenting. Det enda man kan få typ om man har tur är den sk "bitchblicken" eller som jag skulle säga "fjortisblicken".  Men så fort det kommer en smal tjej. Resten spelar som ingen roll. Hon kan vara typ hur ful som helst i ansiktet eller hur  jävla elak som helst. Men hon är smal ändå. Så då går det att dansa, att prata, att bjuda på drinkar. Ja tamejfan vad som helst. Hon är smal.

Fuck you kroppar. Jag hatar er.
 




En såkallad "fjortisblick".
 

One thing can make a change.

Jag gick sönder. Men jag blev hel igen. Det var en sjukdom. Fast inte den sjukdomen som jag trodde. Efter penicillin och en massa annan skit räknas jag nu som frisk. Nu på måndag är det dags för nya prover. Det är eldprovet. Att en så liten grej kan påverka så jävla mycket.
Jag krashade och jag gick sönder i för många delar. Det sitter i psyket för tillfället. Vad som händer nästa vecka. Det har jag ingen aning om.

RSS 2.0